Livsmedelsförpackningar för alla produkter

Hög kvalitet. Pålitlig. Öppen. Miljövänlig. Vi kom fram till att våra tankar kring service bäst uttrycks med dessa ord. Vi står också bakom dessa påståenden.

 1. Hög kvalitet. High Resolution Printing® sammanfattar hela vår tryckprocess inom såväl flexotryck som digitaltryck. Allt från planeringen till slutresultatet genomsyras av hög kvalitet. WESTPAK HRP® är resultatet av ett omfattande utvecklingsarbete. Den gör att vi kan erbjuda bättre tryckkvalitet jämfört med traditionellt flexotryck.
 2. Pålitlig. Kunder av alla storlekar litar på oss.
 3. Öppen. Vi besvarar mer än gärna frågor om våra tjänster, ibland även oväsentliga sådana.
 4. Miljövänlig. Vi optimerar förpackningarna för respektive ändamål. Återvinningsbarhet och resursmininering är målsättningen för varje unika lösning. Vi erbjuder även förpackningar av förnyelsebar råvara.

Försmak av Digitaltryck på Scanpack mässan

Scanpack är Nordens största förpackningsmässa och anordnas vart tredje år på Svenska Mässan i Göteborg.  En av utställarna på massan 2018 var Visutech AB, som säljer HP utrustning i Norden. I deras monter fick besökarna möjlighet att ta del av vad Walki Westpaks digitaltryck kan erbjuda.

Läs mer

Teknisk support som stöd för våra kunder

Vår tekniska support hjälper till med förslag på lösning utifrån materialval och produktegenskaper. Vår tekniska support finns med i processen från början till slut och kan även hjälpa till att lösa eventuella utmaningar på kundens egna förpackningslinje.


EGP – En större färgrymd

EGP-tekniken möjliggör ännu starkare färger och en större färgrymd genom att kombinera de traditionella CMYK-färgerna med tilläggsfärger. Denna teknik gör det möjligt att ersätta SPOT färger, detta möjliggar färre antalet färger och utnyttjande vignetter i designen.


  Hur kan vi hjälpa er?

  Tveka inte att kontakta oss!

  Per Rosenqvist

  Per Rosenqvist

  Försäljningschef, Sverige

  • +46 70 321 18 40
  • Kristinebergsvägen 17302 41 HalmstadSverige