Livsmedelsförpackningar för djupfryst och färdigmat

Walki Westpak tillhandahåller högkvalitativa flexibla förpackningsmaterial för djupfryst och färdigmat, med gedigen erfarenhet.

Förpackningens kvalitet avgör i hög grad hur länge livsmedel håller och hur väl de klarar av transporten. Förpackningsmaterialet är också avgörande för livsmedelshygienen. Walki Westpaks samtliga produkter tillverkas av råmaterial som är godkända för kontakt med livsmedel.

Walki Westpaks höga tryckkvalitet garanterar eftertraktade och attraktiva förpackningar. Den hjälper dessutom att förmedla produktinformation till kunderna. Alla våra förpackningsmaterial och folier finns tillgängliga med och utan tryck. Dessutom erbjuder vi våra kunder flexibla folier tillverkade av förnyelsebar råvara.

Vi garanterar att våra produkter håller hög kvalitet och att förpackningsprocessen fungerar smärtfritt. Uppföljning är en väsentlig del av kvalitetskontrollen hos oss. Walki Westpaks tekniska support hjälper våra kunder igenom hela leveranskedjan, och hjälper med folier och förpackningsutrustning samt ser till att förpackningslösningarna fungerar i slutändan.

Optimala egenskaper

Vi anpassar materialen efter kundens behov i fråga om mekanik funktion, svetsbarhet, barriär egenskaper och utseende. Våra produkter kan utökas med olika tillvalsegenskaper, t.ex.:

  • peel funktion
  • återförslutningsbarhet
  • laserperforering för easy opening eller permeabilitet
  • antifog
  • kokning
  • sterilisering
  • olika tryck- och haptiska effekter

Hållbara frysförpackningar

Frysförpackningar ska framför allt klara av temperaturvariationer och hålla produkterna fräscha. Westpak tillhandahåller foliematerial för frysförpackningar oavsett förpackningens innehåll.

Ett stort utbud av färdigmatsförpackningar

Vi tillverkar gastäta förpackninga med möjlighet till peel, utmärkta antifog egenskaper och återförslutningsbara folier. Vi tillhandahåller foliealternativ för vakuum-, MAP- och flowpack-förpackningar och för trågförpackning.

Walki Westpaks utbud omfattar även sous vide-folier som lämpar sig för tillagning av färdigrätter. Folierna tål kokning eller sterilisering.

 

Behöver du förpackningar för djupfryst eller färdigmat? Har du frågor om våra tjänster? Kontakta vår personal.