Livsmedelsförpackningar för fisk och fågel

Walki Westpak tillhandahåller högkvalitativa flexibla förpackningsmaterial för fisk och fågel, med gedigen erfarenhet.

Förpackningens kvalitet avgör i hög grad hur länge livsmedel håller och hur väl de klarar av transporten. Förpackningsmaterialet är också avgörande för livsmedelshygienen. Walki Westpaks samtliga produkter tillverkas av råmaterial som är godkända för kontakt med livsmedel.

Walki Westpaks höga tryckkvalitet garanterar eftertraktade och attraktiva förpackningar. Den hjälper dessutom att förmedla produktinformation till kunderna. Alla våra förpackningsmaterial och folier finns tillgängliga med och utan tryck. Dessutom erbjuder vi våra kunder flexibla folier tillverkade av förnyelsebar råvara.

Vi garanterar att våra produkter håller hög kvalitet och att förpackningsprocessen fungerar smärtfritt. Uppföljning är en väsentlig del av kvalitetskontrollen hos oss. Walki Westpaks tekniska support hjälper våra kunder igenom hela leveranskedjan, och hjälper med folier och förpackningsutrustning samt ser till att förpackningslösningarna fungerar i slutändan.

Optimala egenskaper

Vi anpassar materialen efter kundens behov i fråga om mekanisk funktion, svetsbarhet och utseende. Våra produkter kan utökas med olika tillvalsegenskaper, t.ex.:

  • peel
  • återförslutningsbarhet
  • laserperforering för easy opening eller permeabilitet
  • antifog
  • kokning
  • steriliserbarhet
  • olika tryck- och haptiska effekter

Högkvalitativa kycklingförpackningar

Vi tillhandahåller foliealternativ för vakuum-, MAP- och flowpack-förpackningar samt trågfilm.

Fiskförpackningar som håller fisken färsk

Westpak tillhandahåller optimala förpackningsfolier för MAP- och vakuumförpackningar, flowpack-förpackningar och trågförpackning för fisk och fiskprodukter.

Behöver du förpackningar för fisk eller fågel? Har du frågor om våra tjänster? Kontakta vår personal.