Livsmedelsförpackningar för ost och mjölkprodukter

Westpak tillhandahåller högkvalitativa flexibla förpackningsmaterial för ost och mjölkprodukter, med gedigen erfarenhet.

Förpackningens kvalitet avgör i hög grad hur länge livsmedel håller och hur väl de klarar av transporten. Förpackningsmaterial är också avgörande för livsmedelshygienen. Westpaks samtliga produkter tillverkas av råmaterial som är godkända för kontakt med livsmedel.

Westpaks höga tryckkvalitet garanterar eftertraktade och attraktiva förpackningar. Den hjälper dessutom att förmedla produktinformation till kunderna. Alla våra förpackningsmaterial och folier finns tillgängliga med och utan tryck. Dessutom erbjuder vi våra kunder flexibla folier tillverkade av förnyelsebar råvara.

Vi garanterar att våra produkter håller hög kvalitet och att förpackningsprocessen fungerar smärtfritt. Uppföljning är en väsentlig del av kvalitetskontrollen hos oss. Westpaks tekniska support hjälper våra kunder hela leveranskedjan igenom, och hjälper med folier och förpackningsutrustning samt ser till att förpackningslösningarna fungerar i slutändan.

Optimala ostförpackningar

Vi anpassar materialen efter kundens behov i fråga om täthet, mekaniska egenskaper, svetsbarhet och utseende. Våra produkter kan utökas med olika tillvalsegenskaper, t.ex.:

  • peel
  • återförslutningsbarhet
  • laserperforering för easy opening eller permeabilitet
  • antifog
  • olika tryck- och haptiska effekter

Ostförpackningar enligt ost

Westpak tillhandahåller förpacknignslösningar för olika ostar – från täta förpackningar till förpackningar som andas. Vi skräddarsyr ostfolien för att passa olika osttyper.

Övriga förpackningar för mjölkprodukter

Vi tillhandahåller förpackningsmaterial även för mjölkprodukter i pulverform.

Behöver du förpackningar för ost eller mjölkprodukter? Har du frågor om våra tjänster? Kontakta vår personal.