Livsmedelsförpackningar för kött och kallskuret

Walki Westpak tillhandahåller högkvalitativa flexibla förpackningsmaterial för kött och kallskuret, med gedigen erfarenhet.

Förpackningens kvalitet avgör i hög grad hur länge livsmedel håller och hur väl de klarar av transport. Förpackningsmaterialet är också avgörande för livsmedelshygienen. Walki Westpaks samtliga produkter tillverkas av råmaterial som är godkända för kontakt med livsmedel.

Walki Westpaks höga tryckkvalitet garanterar eftertraktade och attraktiva förpackningar. Den hjälper dessutom att förmedla produktinformation till kunderna. Alla våra förpackningsmaterial och folier finns tillgängliga med och utan tryck. Dessutom erbjuder vi våra kunder flexibla folier tillverkade av förnyelsebar råvara.

Vi garanterar att våra produkter håller hög kvalitet och att förpackningsprocessen fungerar smärtfritt. Uppföljning är en väsentlig del av kvalitetskontrollen hos oss. Walki Westpaks tekniska support hjälper våra kunder igenom hela leveranskedjan, och hjälper med folier och förpackningsutrustning samt ser till att förpackningslösningarna fungerar i slutändan.

Optimala egenskaper

Vi anpassar materialen efter kundens behov i fråga om mekanisk funktion, svetsbarhet, barriär egenskaper och utseende. Våra produkter kan utökas med olika tillvalsegenskaper, t.ex.:

  • peel funktion
  • återförslutningsbarhet
  • laserperforering för easy opening eller permeabilitet
  • antifog
  • kokning
  • sterilisering
  • olika tryck- och haptiska effekter

Olika köttförpackningar ställer olika krav på folier

Walki Westpak tillverkar gastäta förpackningar framtagna för köttförprodukter med möjlighet till peel och återförslutningsbarhet om så önskas. Vi tillhandahåller alternativ för vakuum-, MAP- och flowpack samt och trågfilm.

Walki Westpaks utbud omfattar även sous vide-folier för kokning samt folier  för behandling i högre temperaturer.

Vårt materialutbud omfattar även KP-folier som tål kokning.

Användarvänliga påläggsförpackningar

Precis som för köttprodukter tillhandahåller vi gastäta förpackningar med möjlighet till peel och återförslutningsbarhet. Vi hjälper våra kunder hitta den optimala lösningen.

Behöver du förpackningar för kött eller kallskuret? Har du frågor om våra tjänster? Kontakta vår personal.