Livsmedelsförpackningar för godis och torra produkter

Westpak tillhandahåller högkvalitativa flexibla förpackningsmaterial för godis och torra produkter, med gedigen erfarenhet.

Förpackningens kvalitet avgör i hög grad hur länge livsmedel håller och hur väl de klarar av transporten. Förpackningsmaterial är också avgörande för livsmedelshygienen. Westpaks samtliga produkter tillverkas av råmaterial som är godkända för kontakt med livsmedel.

Westpaks höga tryckkvalitet garanterar eftertraktade och attraktiva förpackningar. Den hjälper dessutom att förmedla produktinformation till kunderna. Alla våra förpackningsmaterial och folier finns tillgängliga med och utan tryck. Dessutom erbjuder vi våra kunder flexibla folier tillverkade av förnyelsebar råvara.

Vi garanterar att våra produkter håller hög kvalitet och att förpackningsprocessen fungerar smärtfritt. Uppföljning är en väsentlig del av kvalitetskontrollen hos oss. Westpaks tekniska support hjälper våra kunder hela leveranskedjan igenom, och hjälper med folier och förpackningsutrustning samt ser till att förpackningslösningarna fungerar i slutändan.

Optimala egenskaper

Vi anpassar materialen efter kundens behov i fråga om mekanik, fogar, täthet och utseende. Våra produkter kan utökas med olika tillvalsegenskaper, t.ex.:

  • peel
  • återförslutningsbarhet
  • laserperforering för easy opening eller permeabilitet
  • speciella effekttryck

Godisförpackningar – även glass och choklad

Westpak tillhandahåller förpackningsmaterial för alla godsaker. Vi har även lösningar för fyllningsmaskiner med hög hastighet. Vi tillverkar förpackningar med peel, utmärkta svetsegenskaper och och återförslutningsbara folier. Laserperforering kan användas för att skapa förpackningar med easy opening. Återförslutningsbara folier gör produkterna lättare att använda och mer konsumentvänliga.

Westpak tillverkar även folier för kallförsegling. Folier för ljuskänsliga produkter kan förses med ljusbarriär. Vårt materialutbud omfattar även lösningar för olika snacks produkter t.ex. nötter.

Förpackning för torra produkter

Förpackning för torra produkter kräver fuktskydd samt i många fall även antistatiska egenskaper. Bra svetsegenskaper för pulverprodukter är också viktigt. Våra folier kan förses med dessa egenskaper.

Behöver du förpackningar för godis eller torra produkter? Har du frågor om våra tjänster? Kontakta vår personal.