Elintarvikepakkaus kaikille tuotteillesi

Laadukas. Luotettava. Lähestyttävä. Luontoystävällinen. Totesimme Walki Westpakin palveluajatuksen tulevan parhaiten ilmaistuksi alkusoinnun avulla. Seisomme myös adjektiiviemme takana.

 1. Laadukas. High Resolution Printing® tiivistää kaikki painatusprosessimme osa-alueet sekä flexo- että digipainatuksessa: laadukkaasta suunnittelusta laadukkaaseen lopputulokseen. WESTPAK HRP® on pitkän kehitystyön tulos. Sen ansiosta kykenemme tarjoamaan perinteistä fleksopainoa korkealaatuisempaa painojälkeä.
 2. Luotettava. Elintarvikevalmistajat pienestä suureen luottavat meihin.
 3. Lähestyttävä. Vastaamme mielellämme palveluihimme liittyviin kysymyksiin ja harkintamme mukaan epäolennaisiinkin.
 4. Luontoystävällinen. Räätälöimme pakkaukset kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivaksi, kierrätyskelpoisena ja ilman ylipakkaamista. Tarjoamme pakkauksia myös uusiutuvista raaka-aineista valmistettuina.

Digipaino tarjosi esimakua Scanpack-messuilla

Uuden painotekniikkamme avulla pystymme toteuttamaan erilaisia personoituja piensarjoja, jopa uniikkeja pakkauksia. Uusia mahdollisuuksia voimme hyödyntää monenlaisissa tapauksissa.

Vuoden aikana on paljon ajankohtaisia tapahtumia, joihin lähes koko Suomen mielenkiinto kohdistuu. Tällaiset ovat oivia tilaisuuksia hyödyntää personoituja pakkauksia, jotta saadaan helposti herätettyä kohderyhmän mielenkiinto.

Lue lisää

Tekninen palvelu – asiakkaamme tukena

Tekninen palvelumme tarjoaa ratkaisuehdotuksen materiaalivalintaan ja tuotteen ominaisuuksiin perustuen. Tekninen palvelu on mukana prosessin alusta loppuun saakka ja auttaa myös ratkaisemaan asiakkaan omalla pakkauslinjalla mahdollisesti ilmenevät haasteet.


EGP – Laajennettu väriavaruus

EGP-tekniikka mahdollistaa aiempaa vahvemmat värit ja laajemman väriavaruuden käyttämällä yhdestä kolmeen lisäsävyä perinteisen nelivärisarjan lisäksi. Tekniikka mahdollistaa SPOT-värien toteuttamisen sävyväreillä, mikä puolestaan mahdollistaa kokonaisvärimäärän vähentämisen.


  Voisivatko palvelumme vastata yrityksenne tarpeisiin?

  Herättivätkö tuotteemme tai alkusoinnun hyödyntäminen tehokeinona lisäkysymyksiä? Ota yhteyttä meihin!

  Arto Musakka

  Arto Musakka

  Myyntipäällikkö