Övriga förpackningar

Westpak tillhandahåller högkvalitativa flexibla förpackningsmaterial även för övriga produkter, exempelvis mat för husdjur, med gedigen erfarenhet.

Förpackningens kvalitet avgör i hög grad hur länge livsmedel håller och hur väl de klarar av transporten. Förpackningsmaterial är också avgörande för livsmedelshygienen. Westpaks samtliga produkter tillverkas av råmaterial som är godkända för kontakt med livsmedel.

Westpaks höga tryckkvalitet garanterar eftertraktade och attraktiva förpackningar. Den hjälper dessutom att förmedla produktinformation till kunderna. Alla våra förpackningsmaterial och folier finns tillgängliga med och utan tryck. Dessutom erbjuder vi våra kunder flexibla folier tillverkade av förnyelsebar råvara.

Vi garanterar att våra produkter håller hög kvalitet och att förpackningsprocessen fungerar smärtfritt. Uppföljning är en väsentlig del av kvalitetskontrollen hos oss. Westpaks tekniska support hjälper våra kunder hela leveranskedjan igenom, och hjälper med folier och förpackningsutrustning samt ser till att förpackningslösningarna fungerar i slutändan.

Optimala egenskaper

Vi anpassar materialen efter kundens behov i fråga om mekanik, fogar, täthet och utseende. Våra produkter kan utökas med olika tillvalsegenskaper, t.ex.:

  • peel
  • återförslutningsbarhet
  • laserperforering för easy opening eller permeabilitet
  • antifog
  • kokning
  • sterilisering
  • olika tryck- och haptiska effekter

Matförpackningar för alla husdjur

Westpaks materialutbud omfattar bland annat KP-folier som tål kokning. Utöver KP-folier kan mat för husdjur förpackas i andra typer av flowpack-förpackningar. Laserperforering kan användas för att skapa pet food förpackningar med easy opening.

Övriga förpackningar

Vi har materiallösningar för alla möjliga behov i vårt utbud. Utöver livsmedelsförpackningar tillverkar vi också förpackningsmaterial för bl.a. våtservetter. Vi berättar gärna mer om de olika alternativen som vi erbjuder.

 

Behöver du högkvalitativa förpackningar för husdjursmat eller någon annan produkt? Har du frågor om våra tjänster? Kontakta vår personal.