Elintarvikepakkaukset juureksille ja vihanneksille

Walki Westpak toimittaa laadukkaat joustopakkausmateriaalit juureksille ja vihanneksille – vankalla kokemuksella.

Elintarvikkeiden säilyvyys ja kuljetuksenkestävyys ovat paljolti riippuvaisia pakkauksen laadusta. Käytetyt pakkausmateriaalit ovat ratkaisevia myös elintarvikehygienian kannalta. Kaikki Walki Westpakin tuotteet ovat elintarvikekontaktiin hyväksytyistä raaka-aineista valmistettuja.

Walki Westpakin korkealuokkainen painojälki takaa näyttävän ja myyvän pakkauksen. Se edistää myös tuotetiedon välittämistä kuluttajille. Kaikki pakkausmateriaalimme ja kalvomme ovat saatavilla niin painettuina kuin painamattomina. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden myös uusiutuvista raaka-aineista valmistettuihin joustopakkauskalvoihin.

Varmistamme tuotteidemme laadun sekä pakkausprosessin sujuvuuden vielä materiaalien toimittamisen jälkeenkin. Jälkiseuranta on olennainen osa laadunvalvontaamme. Walki Westpakin tekninen palvelu on asiakkaamme tukena läpi toimitusketjun auttaen kalvoon ja pakkauskoneeseen liittyvissä asioissa ja varmistaen valittujen pakkausratkaisujen toimivuuden.

Optimaaliset ominaisuudet

Muokkaamme materiaalien mekaaniset sekä saumaus-, tiiveys- ja ulkonäköominaisuudet asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Tuotteisiimme on saatavilla myös muita ominaisuuksia, kuten:

  • peelautuvuus
  • uudelleensuljettavuus
  • laserperforoinnin avulla toteutetut avausratkaisut
  • vesihöyryn tiivistymisen esto
  • keitonkestävyys
  • steriloitavuus
  • erikoisefektipainatukset

Juurespakkaukset

Tuoretuotteissa pakkauksen hengittävyys on avainasemassa. Walki Westpak toimittaa optimoidut kalvoratkaisut eri läpäisyarvoille. Laserperforoinnilla voidaan säädellä hapen- ja hiilidioksidinläpäisyä, mikä parantaa tuoretuotteiden säilyvyyttä.

Vihannespakkaukset

Samat ominaisuudet pätevät niin vihanneksiin kuin juureksiin pakkauskalvon osalta.

Juures tai vihannes laadukasta pakkausta vailla? Kysy palveluistamme lisää henkilökunnaltamme.