Muut pakkaukset

Walki Westpak toimittaa laadukkaat joustopakkausmateriaalit myös muille tuotteille, kuten esimerkiksi lemmikkien ruokapakkauksiin – vankalla kokemuksella.

Tuotteiden säilyvyys ja kuljetuksenkestävyys ovat paljolti riippuvaisia pakkauksen laadusta. Käytetyt pakkausmateriaalit ovat elintarvikepakkausten tapauksessa ratkaisevia myös elintarvikehygienian kannalta. Kaikki Walki Westpakin tuotteet ovat elintarvikekontaktiin hyväksytyistä raaka-aineista valmistettuja.

Walki Westpakin korkealuokkainen painojälki takaa näyttävän ja myyvän pakkauksen. Se edistää myös tuotetiedon välittämistä kuluttajille. Kaikki pakkausmateriaalimme ja kalvomme ovat saatavilla niin painettuina kuin painamattomina. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden myös uusiutuvista raaka-aineista valmistettuihin joustopakkauskalvoihin.

Varmistamme tuotteidemme laadun sekä pakkausprosessin sujuvuuden vielä materiaalien toimittamisen jälkeenkin. Jälkiseuranta on olennainen osa laadunvalvontaamme. Walki Westpakin tekninen palvelu on asiakkaamme tukena läpi toimitusketjun auttaen kalvoon ja pakkauskoneeseen liittyvissä asioissa ja varmistaen valittujen pakkausratkaisujen toimivuuden.

Optimaaliset ominaisuudet

Muokkaamme materiaalien mekaaniset sekä saumaus-, tiiveys- ja ulkonäköominaisuudet asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Tuotteisiimme on saatavilla myös muita ominaisuuksia, kuten:

  • peelautuvuus
  • uudelleensuljettavuus
  • laserperforoinnin avulla toteutetut avausratkaisut
  • vesihöyryn tiivistymisen esto
  • keitonkestävyys
  • steriloitavuus
  • erikoisefektipainatukset

Kaikenlaiset lemmikkien ruokapakkaukset

Walki Westpakin materiaalivalikoimaan kuuluvat muun muassa keitonkestävät KP-kalvot lemmikkien ruokapakkauksiin. KP-kalvojen ohella lemmikkieläinten ruoka voidaan pakata muunlaisiinkin flowpack-pakkauksiin. Laserperforoinnilla pakkauksiin voidaan toteuttaa myös repäisyviiva, josta ilma ei pääse lävitse.

Muut pakkaukset

Valikoimastamme löytyy materiaaliratkaisu mitä moninaisimpiin tarpeisiin. Elintarvikepakkausten ohella valmistamme pakkausmateriaaleja muun muassa kosteuspyyhkeille. Kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoistamme.

Lemmikkien ruoka tai jokin muu tuote laadukasta pakkausta vailla? Kysy palveluistamme lisää henkilökunnaltamme.