Elintarvikepakkaukset makkaroille ja nakeille

Walki Westpak toimittaa laadukkaat joustopakkausmateriaalit makkaroille ja nakeille – vankalla kokemuksella.

Elintarvikkeiden säilyvyys ja kuljetuksenkestävyys ovat paljolti riippuvaisia pakkauksen laadusta. Käytetyt pakkausmateriaalit ovat ratkaisevia myös elintarvikehygienian kannalta. Kaikki Walki Westpakin tuotteet ovat elintarvikekontaktiin hyväksytyistä raaka-aineista valmistettuja.

Walki Westpakin korkealuokkainen painojälki takaa näyttävän ja myyvän pakkauksen. Se edistää myös tuotetiedon välittämistä kuluttajille. Kaikki pakkausmateriaalimme ja kalvomme ovat saatavilla niin painettuina kuin painamattomina. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden myös uusiutuvista raaka-aineista valmistettuihin joustopakkauskalvoihin.

Varmistamme tuotteidemme laadun sekä pakkausprosessin sujuvuuden vielä materiaalien toimittamisen jälkeenkin. Jälkiseuranta on olennainen osa laadunvalvontaamme. Walki Westpakin tekninen palvelu on asiakkaamme tukena läpi toimitusketjun auttaen kalvoon ja pakkauskoneeseen liittyvissä asioissa ja varmistaen valittujen pakkausratkaisujen toimivuuden.

Optimaaliset ominaisuudet

Muokkaamme materiaalien mekaaniset sekä saumaus-, tiiveys- ja ulkonäköominaisuudet asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Tuotteisiimme on saatavilla myös muita ominaisuuksia, kuten:

  • peelautuvuus
  • uudelleensuljettavuus
  • laserperforoinnin avulla toteutetut avausratkaisut
  • vesihöyryn tiivistymisen esto
  • keitonkestävyys
  • steriloitavuus
  • erikoisefektipainatukset

Kaupoista tutut makkarapakkaukset

Walki Westpak valmistaa makkarapakkauksille suunniteltuja kaasutiiviitä pakkauksia niin peelautuvilla eli helposti avattavilla, tiukkasaumaisilla kuin uudelleensuljettavilla kalvoilla. Tarjoamme kalvovaihtoehdot vakuumi-, MAP- ja flowpack-pakkauksiin sekä rasiasuljentaan.

Nakkipakkaukset kuorellisille ja kuorettomille

Makkaratuotteiden tavoin myös nakkipakkauksiin on saatavilla kaasutiiviit, peelautuvat, tiukkasaumaiset sekä uudelleensuljettavat kalvot. Autamme asiakastamme optimaalisen kalvoratkaisun löytämisessä. Tarjoamme pakkauskalvot sekä kuorellisille että kuorettomille nakeille.

Kasvisvaihtoehdot ja vegaanituotteet – siinä missä lihakin

Oli tuotteesi sitten kasvismakkara tai tofunakki, tuotamme pakkaukset myös kasvisperäisille makkaroille ja nakeille.

Vegaanimakkara

Makkarat tai nakit laadukasta pakkausta vailla? Kysy palveluistamme lisää henkilökunnaltamme.