Elintarvikepakkaukset lihalle ja leikkeleille

Walki Westpak toimittaa laadukkaat joustopakkausmateriaalit lihoille ja leikkeleille – vankalla kokemuksella.

Elintarvikkeiden säilyvyys ja kuljetuksenkestävyys ovat paljolti riippuvaisia pakkauksen laadusta. Käytetyt pakkausmateriaalit ovat ratkaisevia myös elintarvikehygienian kannalta. Kaikki Walki Westpakin tuotteet ovat elintarvikekontaktiin hyväksytyistä raaka-aineista valmistettuja.

Walki Westpakin korkealuokkainen painojälki takaa näyttävän ja myyvän pakkauksen. Lisäksi se edistää tuotetiedon välittämistä kuluttajille. Kaikki pakkausmateriaalimme ja kalvomme ovat saatavilla niin painettuina kuin painamattomina. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden myös uusiutuvista raaka-aineista valmistettuihin joustopakkauskalvoihin.

Varmistamme tuotteidemme laadun sekä pakkausprosessin sujuvuuden vielä materiaalien toimittamisen jälkeenkin. Jälkiseuranta on olennainen osa laadunvalvontaamme. Walki Westpakin tekninen palvelu on asiakkaamme tukena läpi toimitusketjun auttaen kalvoon ja pakkauskoneeseen liittyvissä asioissa ja varmistaen valittujen pakkausratkaisujen toimivuuden.

Optimaaliset ominaisuudet

Muokkaamme materiaalien mekaaniset sekä saumaus-, tiiveys- ja ulkonäköominaisuudet asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Tuotteisiimme on saatavilla myös muita ominaisuuksia, kuten:

  • peelautuvuus
  • uudelleensuljettavuus
  • laserperforoinnin avulla toteutetut avausratkaisut
  • vesihöyryn tiivistymisen esto
  • keitonkestävyys
  • steriloitavuus
  • erikoisefektipainatukset

Erilaiset lihapakkaukset vaativat kalvolta erilaisia ominaisuuksia

Walki Westpak valmistaa lihapakkauksille suunniteltuja kaasutiiviitä pakkauksia niin peelautuvilla eli helposti avattavilla, tiukkasaumaisilla kuin uudelleensuljettavilla kalvoilla. Tarjoamme kalvovaihtoehdot vakuumi-, MAP- ja flowpack-pakkauksiin sekä rasiasuljentaan eli esimerkiksi jauhelihapakkausten yläkalvoksi.

Walki Westpak toimittaa myös lihan kypsennykseen soveltuvat sous-vide-kalvot. Kalvot ovat kypsentämisen kestäviä ja vastaavat ominaisuuksiltaan erilaisiin keittolämpötilavaatimuksiin.

Materiaalivalikoimaamme kuuluvat myös keitonkestävät KP-kalvot.

Käyttäjäystävälliset leikkelepakkaukset

Lihatuotteiden tavoin myös leikkelepakkauksiin on saatavilla kaasutiiviit, peelautuvat, tiukkasaumaiset sekä uudelleensuljettavat kalvot. Autamme asiakastamme optimaalisen kalvoratkaisun löytämisessä.

Liha tai leikkele laadukasta pakkausta vailla? Kysy palveluistamme lisää henkilökunnaltamme.