Elintarvikepakkaukset pakasteille ja valmisruuille

Walki Westpak toimittaa laadukkaat joustopakkausmateriaalit pakasteille ja valmisruuille – vankalla kokemuksella.

Elintarvikkeiden säilyvyys ja kuljetuksenkestävyys ovat paljolti riippuvaisia pakkauksen laadusta. Käytetyt pakkausmateriaalit ovat ratkaisevia myös elintarvikehygienian kannalta. Kaikki Walki Westpakin tuotteet ovat elintarvikekontaktiin hyväksytyistä raaka-aineista valmistettuja.

Walki Westpakin korkealuokkainen painojälki takaa näyttävän ja myyvän pakkauksen. Se edistää myös tuotetiedon välittämistä kuluttajille. Kaikki pakkausmateriaalimme ja kalvomme ovat saatavilla niin painettuina kuin painamattomina. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden myös uusiutuvista raaka-aineista valmistettuihin joustopakkauskalvoihin.

Varmistamme tuotteidemme laadun sekä pakkausprosessin sujuvuuden vielä materiaalien toimittamisen jälkeenkin. Jälkiseuranta on olennainen osa laadunvalvontaamme. Walki Westpakin tekninen palvelu on asiakkaamme tukena läpi toimitusketjun auttaen kalvoon ja pakkauskoneeseen liittyvissä asioissa ja varmistaen valittujen pakkausratkaisujen toimivuuden.

Optimaaliset ominaisuudet

Muokkaamme materiaalien mekaaniset sekä saumaus-, tiiveys- ja ulkonäköominaisuudet asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Tuotteisiimme on saatavilla myös muita ominaisuuksia, kuten:

  • peelautuvuus
  • uudelleensuljettavuus
  • laserperforoinnin avulla toteutetut avausratkaisut
  • vesihöyryn tiivistymisen esto
  • keitonkestävyys
  • steriloitavuus
  • erikoisefektipainatukset

Kestävät pakastepakkaukset

Pakastepakkauksen tulee kestää ennen kaikkea lämpötilan muutoksia. Westpak toimittaa pakastukseen soveltuvat kalvomateriaalit – pakastitpa mitä hyvänsä.

Monenlaiset valmisruokapakkaukset

Valmistamme peelautuvia eli helposti avattavia, kaasutiiviitä, tiukkasaumaisia sekä uudelleensuljettavia kalvoja. Tarjoamme kalvovaihtoehdot vakuumi-, MAP- ja flowpack-pakkauksiin sekä rasiasuljentaan eli valmisruokien vuokapakkausten yläkalvoksi.

Walki Westpak toimittaa myös valmisruokien kypsennykseen soveltuvat sous-vide-kalvot. Kalvot ovat kypsentämisen kestäviä ja vastaavat ominaisuuksiltaan erilaisiin keittolämpötilavaatimuksiin.

Pakaste tai valmisruoka laadukasta pakkausta vailla? Kysy palveluistamme lisää henkilökunnaltamme.