Elintarvikepakkaukset makeisille ja kuivatuotteille

Walki Westpak toimittaa laadukkaat joustopakkausmateriaalit makeisille ja kuivatuotteille – vankalla kokemuksella.

Elintarvikkeiden säilyvyys ja kuljetuksenkestävyys ovat paljolti riippuvaisia pakkauksen laadusta. Käytetyt pakkausmateriaalit ovat ratkaisevia myös elintarvikehygienian kannalta. Kaikki Walki Westpakin tuotteet ovat elintarvikekontaktiin hyväksytyistä raaka-aineista valmistettuja.

Walki Westpakin korkealuokkainen painojälki takaa näyttävän ja myyvän pakkauksen. Se edistää myös tuotetiedon välittämistä kuluttajille. Kaikki pakkausmateriaalimme ja kalvomme ovat saatavilla niin painettuina kuin painamattomina. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden myös uusiutuvista raaka-aineista valmistettuihin joustopakkauskalvoihin.

Varmistamme tuotteidemme laadun sekä pakkausprosessin sujuvuuden vielä materiaalien toimittamisen jälkeenkin. Jälkiseuranta on olennainen osa laadunvalvontaamme. Walki Westpakin tekninen palvelu on asiakkaamme tukena läpi toimitusketjun auttaen kalvoon ja pakkauskoneeseen liittyvissä asioissa ja varmistaen valittujen pakkausratkaisujen toimivuuden.

Optimaaliset ominaisuudet

Muokkaamme materiaalien mekaaniset sekä saumaus-, tiiveys- ja ulkonäköominaisuudet asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Tuotteisiimme on saatavilla myös muita ominaisuuksia, kuten:

  • peelautuvuus
  • uudelleensuljettavuus
  • laserperforoinnin avulla toteutetut avausratkaisut
  • erikoisefektipainatukset

Makeispakkaukset – myös jäätelö ja suklaa

Walki Westpak tarjoaa pakkausmateriaalit kaikenlaisille makeisille. Meiltä löytyy ratkaisu myös makeispakkauskoneiden suuriin toimintanopeuksiin. Toteutamme peelautuvia eli helposti avattavia, tiukkasaumaisia sekä uudelleensuljettavia kalvoja. Laserperforoinnilla makeispakkaukseen voidaan toteuttaa repäisyviiva, josta ilma ei pääse lävitse. Kalvon uudelleensuljettavuus lisää tuotteen helppokäyttöisyyttä ja kuluttajaystävällisyyttä.

Walki Westpak valmistaa kalvoja lisäksi kylmäsaumaominaisuudella. Prosessi ei vaadi lämpöä, joten niin suklaan kuin jäätelönkin pakkaaminen onnistuu erinomaisesti. Suklaalle valmistettuihin kalvoihin sisältyy valosuojaominaisuus. Materiaalivalikoimaamme kuuluvat myös pähkinäpakkaukset.

Kosteudelta suojaavat kuivatuotepakkaukset

Kuivatuotepakkauksissa käytetään barrier-kalvoa estämään kosteuden läpitunkeutuminen. Pakkauskalvomme ovat saatavilla lisäksi antistaattisin ominaisuuksin. Kalvoissamme on hyvä saumautuvuus myös jauhemaisille tuotteille.

Makeinen tai kuivatuote laadukasta pakkausta vailla? Kysy palveluistamme lisää henkilökunnaltamme.