Rekrytointi

Haemme vahvistusta tuotantomme tekniseen kunnossapitoon. Tehtävä pitää sisällään päivittäistä kunnossapitotyötä, aktiivista koneiden ja prosessien kehitystyötä, komponenttitoimittajiin yhteydenpito ja tilaukset. Ongelmanratkaisu ja parannukset ovat työsi keskiössä. Välillä ollaan tuotantokoneen kimpussa ja välillä tietokoneen ääressä.

Tehtävässä toimit osana tuotanto- ja kunnossapitoryhmää ja hoidat asiat aktiivisella ja yhteistyökykyisellä otteella kollegojen kanssa. Itsenäinen ja vastuunottava mutta samalla yhteistyökykyinen asenne on edellytys tehtävässä onnistumiseen.

Puhut ja kirjoitat sujuvasti hyvää arkienglantia, etkä pelkää käyttää sitä. Riittävä kokemus (väh. 5-v) vastaavasta työstä teollisuudessa on edellytys, samoin kuin sähkö- tai automaatio-osaaminen. Sinulla on mielellään tehtävään sopiva koulutus.

Westpak on kehittyvä joustopakkauksia valmistava yritys. Toimintamme kulmakiviä ovat avoimuus, yhteistyö, vastuu. Ammattitaitoinen ja motivoitunut työyhteisö on vienyt yritystä eteenpäin vuodesta 2008, tänä päivänä meitä Westpakkilaisia on n. 70.

Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen tyoatwestpak.fi otsikkokenttään TEKNINEN KUNNOSSAPITO JA KEHITYS. Hakemus 31.10.2019 mennessä. Työtehtävän aloituspäivämäärä on sovittavissa joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Jonas Skuthälla, 040-5842243.