Westpak on nyt Walki Westpak

Westpak on nyt Walki Westpak: Vahvistamme perustaamme säilyttäen samalla kulmakivemme: avoimuuden, yhteistyön ja vastuun.

Yritysidentiteettimme kokonaisvaltaisella muutoksella mukaudumme uuteen asemaamme osana Walki Groupia, joka on yksi alan arvostetuimmista yrityksistä koko maailmassa.

Kaksi suomalaista pakkausmateriaalien valmistajaa yhdistyi lokakuussa 2022, kun kestävien ja energiatehokkaiden pakkausmateriaalien valmistaja Walki Group osti joustopakkausmateriaaleja valmistavan Westpakin. Tämän yritysoston myötä 12 maassa toimiva ja 1 750 henkilöä työllistävä Walki Group vahvisti toimintaansa Suomessa ja ryhtyi yhdistämään voimia ympäristötavoitteidensa saavuttamiseksi.

Westpak on nyt Walki Westpak. Uusi yritysidentiteettimme on pian nähtävillä, ja sillä pyritään kuvastamaan paremmin uusia tavoitteitamme ja tämän liiton symboliikkaa. Säilytämme virallisen nimemme ja Y-tunnuksemme (Westpak Oy Ab, 2191122-5).

Haluamme vakiinnuttaa asemamme ja osoittaa alusta alkaen, että tämän fuusion vaikuttimena on tämän ”muoviteollisuuden greenteamin” suuri ja kunnianhimoinen tavoite: saavuttaa kestävä kiertotalousjärjestelmä, jossa muovijätettä ei synny lainkaan. Logon viiva symboloi yhdistymistä, edistystä, yhteyttä, kiertotaloutta ja jatkuvaa innovointia. Walki Westpak korostaa uudella identiteetillään keskittymistään kiertotalouteen ja kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin.

Innovoimme ja parannamme tuotteitamme jatkuvasti ja luomme uusia, entistä kunnianhimoisempia hankkeita saavuttaaksemme tavoitteemme täysin jätteettömästä tulevaisuudesta. Uskomme kiertotalouteen ja siihen, että yhdessä olemme vahvoja, joten teemme työtä edetäksemme tällä tiellä.

Walki Westpak on nyt osa laajempaa ja globaalimpaa ekosysteemiä, jossa jokainen jäsen antaa parastaan niin, että jaettu kokemus ja tietämys tuovat meidät lähemmäs visiomme saavuttamista mahdollisimman lyhyessä ajassa. Olemme sitoutuneet vahvistamaan innovaatiotavoitteitamme, jatkuvaa muutosta ja kestävyyttä toiminnassamme, sekä pyrimme aina täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja laajaan valikoimaan kestäviä pakkauksia. Walki Westpak tukee Walkin joustopakkausliiketoiminnan kasvua ja liittyy osaksi konsernin maailmanlaajuista Consumer Packaging -liiketoiminta-aluetta.